Vakumator – Mini pumpa za vakumiranje hrane

Ocenjeno 5.00 od 5 na osnovu 1 ocene kupca
(1 komentar korisnika)

1.650,00 RSD

Poručite telefonom na: 065 68 11 049

Mali, ali sasvim dovoljan da ispumpa sav vazduh iz bilo koje kese za pakovanje hrane.

U poslednje vreme pojačana je svest potrošača o kvalitetu ishrane i očuvanju nutritivnih svojstava namirnica. Vakumirana pakovanja su postala standard koji se odomaćio i u kućnim uslovima.

Svi čuvamo hranu (u frižideru, zamrzivaču ili na sobnoj temperaturi) ali ona, ukoliko nije adekvatno zaštićena rapidno gubi svoja svojstva (nutritivna, higijenska, ukus, boju, miris, oksidira, kvari se…). Ukoliko hranu čuvamo u vakumu, njena upotrebljivost se produžava čak do pet puta!

Kako se vakumira hrana?

U principu – vrlo jednostavno. Potrebno je prostor u kome se nalazi osloboditi vazduha. I sve bi bilo krajnje jednostavno da vazduh nije toliko „prgav“ da se ne uvlači i kroz najmanje pore i šupljine…

Praksa je pokazala da je plastična kesa najbolji „kontejner“ za hranu koja se vakumira. Neophodno je da kesu čvrsto zatvorite (Zip zatvaračem, aparatom

za zavarivanje kesa ili čvorom), a potom da pumpom za ispumpavanje vazduha (aa to je upravo naš aparat koji Vam nudimo), ispumpate  preostali vazduh iz kese kroz malenu rupu koju ste probušili i koju ćete naknadno zatvoriti npr. parčetom širokog selotejpa.

 

 

1.650,00 RSD

Poručite telefonom na: 065 68 11 049
Poručite telefonom na: 065 68 11 049
Možda će vam se svideti …