Grip eez – stvarno drži!

Ocenjeno 5.00 od 5 na osnovu 4 ocene kupca
(4 recenzije korisnika)
-51%

Cena: 1.000,00 RSDAkcijska cena: 490,00 RSD

Poručite telefonom na: 065 68 11 049

Grip eez – držač/stezna pločica za lepljenje


Sigurno se pitate da li je moguće da ova poločica može da zalepi tj. da konstantno neki predmet drži zalepljen za zid ili neku drugu površinu?! – Može! Probali smo i testirali ne verujući svojim očima!


Grip eez je neka vrsta držača-lepka koji je u stanju da se toliko dobro „prilepi“ za površinu i da nikad ne popusti. Međutim, nije u pitanju klasični lepak koji bi vremenom izgubio svoju lepljivu moć. Naprotiv, Grip eez je otporan na vazduh, vreme, vlagu, čak i vodu. Štaviše, preporučljivo ga je oprati s vemena na vreme kako bi bio efektniji.

 

U jednom pakovanju dobija se ukupno pet pločica dimenzija 7,5 x 6 cm koje, ukoliko su vam prevelike, možete preseći makazama i na taj način dobiti parčiće potrebne veličine..

Grip eez ne služi samo da bi bio nosač o koji ćete nešto okačiti. Može da bude i savršen držač predmeta protiv klizanja. Ukoliko ga npr. stavite ispod otirača, on će uvek stajati na svom mestu. Isto važi i za krpare na klizavom parketu ili crveni tepih postavljen na gazišta stepeništa…

Grip eez je savšeno dobrodošao i u kuhinji. Zamislite samo onaj grozni osećaj kada vam se neki aparat kliza po radnoj ploči dok s njim rukujete (pogotovu ako vam je u rukama sečivo). Ukrotićete ga samo jednim Grip eez-om.

Podsećamo, Grip eez je nepotrošiv i nepoderiv. Samo ga operite pod mlazom čiste vode i spreman je za novu ulogu na novom mestu!

Živeo Grip eez!

On može da zakuca na vaša vrata koliko već sutra (ukoliko ga naručite danas do podne) ili prekosutra (ako je prošlo 12h), po akcijskoj ceni od 490 RSD (ušteda 50% tj. 510 RSD).

Cena: 1.000,00 RSDAkcijska cena: 490,00 RSD

Poručite telefonom na: 065 68 11 049
Poručite telefonom na: 065 68 11 049
Možda će vam se svideti …