Zmaj – pumpa za gume s napajanjem iz auto-upaljača

Ocenjeno 5.00 od 5 na osnovu 1 ocene kupca
(1 komentar korisnika)

2.900,00 RSD

Poručite telefonom na: 065 68 11 049

Osim što će vas spasiti napasti ako vam se izduva guma, ovaj „zmajoliki“ simpatični uređaj će vas osloboditi osećaja nelagode svaki put kada pomislite na moguću neprijatnost ove vrste kada krećete na put.

Činjenica je da većina vozača u svom prtljažniku nema pumpu obzirom da ona nije deo obavezne opreme koja se dobija uz automobil. Kada pomislimo na kupovinu (čitaj: cenu), odmahnemo glavom i odložimo kupovinu za drugi put te se pouzdamo u rezervni točak (koji je uglavnom zbog višegodišnje neupotrebe verovatno popustio), u pomoć humanih vozača koji će priskočiti u pomoć i sl.

Najzad, pred Vama je retko dobra ponuda! Pumpa koja ne košta mnogo, koja sama tj. za 180 RSD dolazi na vaš kućni prag, koja je jednostavnija i lakša za upotrebu od bilo koje druge pumpe i koja je multifunkcionalna (uz pomoć različitih nastavaka koji dolaze u paketu možete da naduvate i gumu od bicikla, loptu, čamac za veslanje, dušeke i sve ostale đakonije za plažu, ribolov i sl.

Pumpa radi na struju iz akumulatora (ali je ne troši količinski srazmerno pritisku koji treba da stvori u gumi zahvaljujući ugrađenom  pametnom ventilu). Samo je uključite u konektor za upaljač i pokrenite taster za naduvavanje – obzirom da postoji i taster za izduvavanje koji je takođe jako koristan (osim za gume).

2.900,00 RSD

Poručite telefonom na: 065 68 11 049
Poručite telefonom na: 065 68 11 049
Možda će vam se svideti …